Öne Çıkanlar demet akalın

İrem Derici'den Samimi Açıklamalar: Ünlü Olmak İçin Benimle Oluyorlar

İrem Derici'den Samimi Açıklamalar: Ünlü Olmak İçin Benimle Oluyorlar İrem Derici'den şaşırtıcı açıklamalar. Şarkıcı İrem Derici açıklamaları ile yine şaşırttı. Magazin gündeminde yaptığı açıklamaları olay olan başarılı şarkıcı İrem Derici "Genelde yarı ünlü veya ünlü olma yolunda ilerleyenlerle birlikte oldum. Onlar için İrem Derici, ünlü olmak için iyi bir yoldu." ifadelerini kullanarak hayranlarını şaşırttı.

Ünlü şarkıcı İrem Derici  NR1 Türk TV'de Kadir Çetin'in programının özel konuğu oldu. Şarkıcı Derici özel açıklamalarda bulunarak şaşkınlık yarattı. İlişkileri hakkında konuşan şarkıcı İrem Derici, sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden olmayı başardı. Şarkıcı İrem Derici "Starlarla ilişki yaşamadım. Genelde yarı ünlü veya ünlü olma yolunda ilerleyenlerle birlikte oldum. Onlar için İrem Derici, ünlü olmak için iyi bir yoldu. Ama ağzımın payını aldım. 2 yıldır hayatıma kimseyi almıyorum. Birini koluma takıp 'Arkadaşlar bugün bunu ünlü ediyoruz' demiyorum." açıklamalarına yer verdi.

Ayrıca ünlü şarkıcı "Artık midem bulanıyor. Erkeklerin bana yaklaşmasındaki yüzde 70 neden, şöhretin onlara da bulaşmasını istemeleri... Hayatım boyunca bu böyle olacak, biliyorum. Yadırgamıyorum. Ben de Travis Scott ile takılıp dünya çapında ünlü olmak isterim. Fakat onlar yılansa ben kobrayım." açıklamalarına yer verdi. İrem Derici yaptığı açıklamalar ile yine olay oldu.

Avatar
Adınız
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.